Res 2 betala för 1!

Res för två för en till Haparanda mellan 21 januari och 26 februari. Vi erbjuder tillsammans med våra samarbetspartners Haparanda Stadshotell, IKEA och Cape East kampanjer för alla som väljer att ta tåget till Haparanda under hela tidsperioden.

Vi på Norrtåg erbjuder två för priset av en till Haparanda med koden ÅK2FÖR1 på norrtag.se. Observera att erbjudandet endast gäller på norrtag.se och endast till och från Haparanda. Vid bokning hos Haparanda Stadshotell och IKEA krävs att du uppvisar tågbiljett eller kvitto. Bokning hos dessa och Cape East sker separat hos respektive partner.

Haparanda Stadshotell

Ta tåget till Haparanda och stanna två nätter på Haparanda Stadshotell för endast 1500 SEK för ett dubbelrum. Gäller under valfria dagar torsdag-söndag. I priset ingår övernattning i standardrum 2 nätter, frukostbuffé, kvällsbastu och wifi. Städning ingår inte i erbjudandet.

Boka här: https://www.haparandastadshotell.se/
Bokningskod: Rest klimatsmart

Erbjudande gäller under 21/1–26/2 2023 mot uppvisat tågkvitto.

Erbjudandet gäller inte under evenemangshelger och kan inte kombineras med andra rabatter.

IKEA

Ta tåget till IKEA under perioden 21/1–26/2 2023 så bjuder vi på mat i restaurangen – ”ät 2 till priset av 1” mot uppvisande av tågbiljett och kod. Ta kontakt med IKEAs kundservice för att ta del av erbjudandet och du kan endast ta del av erbjudandet en gång per tågbiljett.

Cape East

Om du tar tåget till Haparanda kan du även ta del av Cape Easts vinterdeal. Bo en natt från 750 kr per person. Erbjudande gäller under 21/1–26/2 2023.

Boka här: https://capeeast.se/

Buss till och från tåget

Under kampanjen 21/1-26/2 går det en extrainsatt busstur som tar er från tåget till de våra olika samarbetspartners och tillbaka. Aktuell tidtabell hittar ni här: Tidtabell