Flexbiljetter och Periodkort pausas

På grund av att vi byter säljsystem kommer försäljningen av Flexbiljetter och Periodkort pausas tillfälligt.

Ska du köpa ett nytt periodkort?

På grund av att vi byter säljsystem kan vi inte sälja periodkort för perioden 17 maj till den 3 juni. Periodkort som är köpta innan den 17 maj går att använda hela kortets giltighetsperiod.

För dig som behöver ett nytt periodkort under den här tiden – gör så här
Köp ditt periodkort i Vy-appen med startdatum 4 juni – detta kommer godtas som biljett från det datum du köper kortet och valideras visuellt av tågvärden ombord. Periodkortet kommer sedan att vara giltigt i 30 dagar från 4 juni. 

Flexbiljetter

Flexbiljetter köpta på norrtag.se går ej längre att nyttja efter 3 april, för återbetalning av dessa kontakta servicecenter@vy.se, märk ämnesraden med FLEX för snabb hantering. Flexbiljetter går att köpa i Vy appen enligt information nedan.

Flex 40
Pausas för försäljning från och med 25 mars. Köpta Flexbiljetter går att använda till och med 3 juni, vid eventuellt kvarstående biljetter kontakta Servicecenter för återbetalning.

Flex 20
Pausas för försäljning från och med 29 april. Köpta Flexbiljetter går att använda till och med 3 juni, vid eventuellt kvarstående biljetter kontakta Servicecenter för återbetalning.

Flex 10
Pausas för försäljning från och med 13 maj. Köpta Flexbiljetter går att använda till och med 3 juni, vid eventuellt kvarstående biljetter kontakta Servicecenter för återbetalning.

Produkterna kommer åter till försäljning 4 juni, men då i Vy appen.