En kvinna med blont hår och stora svarta hörlurar sitter i en tågvagn och tittar ut genom fönstret

Bra för dig som pendlar och reser ofta

Vårt jobb är att se till att vardagen blir så enkel som möjligt. För så många som möjligt. Så ofta som möjligt. Därför har vi olika kort och biljetter som gör det ännu mer bekvämt och pengaklokt att välja tåget oftare.

Ofta? Välj Flexbiljetter.

Reser du regelbundet, men kanske bara en dag i veckan, rekommenderar vi Flexbiljetter. Du köper en bunt biljetter i förväg till ett extra bra pris. Biljetterna är opersonliga, så ni kan gå ihop ett gäng om ni vill.

OBS! På grund av att vi byter säljsystem kommer försäljningen av Flexbiljetter pausas tillfälligt, med start 25 mars, 29 april och 13 maj. Flexbiljetter kommer åter till försäljning 4 juni, men då i Vy appen. Läs mer på här.

Oftare? Välj Periodkortet.

Pendlar du flera dagar i veckan är något av våra kort den mest ekonomiska lösningen. Kanske Periodkortet? Då reser du hur mycket du vill i trettio dagar på en förbestämd sträcka. Kostnad? Ungefär samma pris som för tio enkelresor.

Välkommen ombord på våra tåg

Vi är stolta över att erbjuda en hållbar, säker och bekväm transportform för din pendling och vi vill gärna inspirera fler till att välja tåget lite oftare, eller kanske till och med varje dag.

När du reser med oss får du tid att koppla av, äta frukost i lugn och ro, njuta av utsikten eller kanske komma i kapp med jobb. Våra moderna tåg är utrustade med wifi och är du på språng kan du alltid köpa något gott i bistron.

Förutom att resan med tåg ofta är mer bekväm än andra pendlingsformer, minskar du också din klimatpåverkan när du väljer tåget i stället för bilen. När du räknar in kostnaderna för bränsle, underhåll och parkering kan det dessutom bli betydligt mycket billigare att ta tåget. Med stora klimatutmaningar i världen är det viktigt att vi alla bidrar till en minskning av utsläppen, och tåget är ett bekvämt och klimatsmart val.

Hoppas vi ses ombord!