Tidtabeller

Uppdaterade tabeller för mindre trängsel

Nu kan du smidigt undvika trängsel på tåget och välja avgångar med färre resande. I våra uppdaterade tidtabeller är de avgångar då många brukar resa markerade, så att du kan göra det val som passar dig bäst

Nya tidtabeller 12 december

Nu är det dags att byta till vintertidtabeller för våra avgångar. De nya tabellerna börjar gälla från och med den 12 december.

Sök och boka din resa här på norrtag.se och i Norrtågsappen.

Tidtabeller

En gång per år byter Sveriges tågtrafik tidtabell. För Norrtågs del innebär det en del justeringar i avgångs- och ankomsttider samt en del andra förändringar. Under sommarperioden sker också en viss förändring av tågtrafiken. Därför är det viktigt att du kontrollerar avgångstiden innan du ska ut och resa. På Resrobot hittar du alla tidtabeller i pdf-format, sorterade efter linjetabellnummer. Under en överlappningsperiod kan det finnas två tidtabeller så var uppmärksam på att du tittar i rätt tidtabell. Tidtabellerna produceras av Samtrafiken och uppdateras löpande under året.

LinjeTidtabellnummer
Umeå – Sundsvall35
Umeå – Lycksele35
Umeå – Luleå35
Umeå – Vännäs35
Luleå – Kiruna30
Sundsvall – Trondheim42

Vill du veta tiden för en specifik resa kan du använda sökfunktionen här på vår webbplats.

Skapa din egen tidtabell

resrobot.se kan du skapa din egen tidtabell, anpassad efter dina egna val. Vill du ha hjälp kan du titta på vår guide-film.