Hej pensionär! Res gratis med Norrtåg 29 november – 2 december

Tillsammans med PRO och Regionala Kollektivtrafikmyndigheten RKM lanserar vi ett erbjudande för dig som är pensionär. Kliv på och njut av en resa genom ett vintrigt Norrtågland, utan kostnad och utan att behöva boka biljett.

Erbjudandet gäller 29 november till den 2 december mellan kl. 10-15.

Vänligen notera att alla resor gäller i mån av plats på tåget. Norrtåg har gjort bedömningen att tågen inte kommer vara fullsatta, men skulle avgången du vill resa med vara det kan du välja att antingen vänta till nästa tåg, eller välja en annan avgång. Vår kundtjänst kan också hjälpa dig att över telefon enkelt avgöra vilka avgångar där många reser. Vår ombordpersonal hjälper också gärna till i mån av tid.

Vill du vara säker på att resa med en avgång med färre passagerare kan du boka en biljett här på norrtag.se och få 25 % rabatt på biljettpriset.

Erbjudandet gäller på Norrågs avgångar 29 november – 2 december mellan kl. 10-15

Vid biljettkontroll

Över 65 år? Visa upp din ID-handling.

Yngre än 65 år? Visa upp pensionärsintyg från Pensionsmyndigheten.

Vi hjälper dig planera din resa

29–30 november kl. 9-13 finns representanter från Norrtåg och PRO på plats och svarar på dina frågor på stationerna i Kiruna, Gällivare, Boden, Haparanda, Kalix, Luleå, Sundsvall och Umeå C.

Du kan också kontakta vår kundtjänst vid frågor om resor med Norrtåg.

Telefon: 0771-444 111
E-post: servicecenter@vy.se

Vill du resa med en annan avgång?

Boka din resa här på norrtag.se. Som pensionär har du alltid 25 % rabatt på Norrtågs resor, oavsett vilken avgång du reser med.