Sommarens bästa erbjudanden – äventyr och evenemang i Norrtågland

Behöver du en ursäkt för att ge dig ut på ett sommaräventyr? Vi har slagit oss ihop med en rad spännande arrangörer för att kunna erbjuda rabatter på resor till de mest fascinerande evenemangen i Norrtågland. Utforska allt från livliga festivaler och kulturella höjdpunkter till natursköna utflykter och gastronomiska upptäcktsfärder. All information du behöver finns samlad nedan, så packa väskan och gör dig redo för en oförglömlig sommarresa!

Ta tåget mot sagolika musikupplevelser

Ta tåget till Örnsköldsvik och vidare till Naturscen Skuleberget som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten.

Se en unik föreställning i hjärtat av Höga Kusten

Höga Kusten är världsunik för sin landhöjning och det är inte konstigt att det har uppstått så många vackra platser i detta område genom årtusenden. I sommar är det teaterpremiär på en sådan plats, nämligen på Höga Kusten Friluftsteater i vackra Lövvik. 

Res klimatsmart till Storsjöyran

Vad har Flogging Molly, Loreen och Lars Winnerbäck gemensamt? Jo, alla spelar på Storsjöyran i Östersund 26-28 juli! Det är bara tre av cirka 40 artister som uppträder på sju scener i centrala Östersund.

Ljungarocken är tillbaka

11-13 juli går festivalen av stapeln med artister som bland annat Takida, Stiftelsen och familjefavoriten Smash Into Pieces.

Northern Rockfest – fetaste festen i norr

Klara för Norrlands fetaste rockfest? Hoppa på tåget till Northern Rockfest! Kliv av på Umeå C, bara 10 minuter från Nolia där festen drar igång. Upplev mäktiga band som Meshuggah, Heavy Load och Hulkoff live.

Övik har en stadsfest – åk dit

Den 9-10 augusti är det dags för årets upplaga med artister som Miss Li, Petter och Thomas Stenström med flera. Ta tåget till festen och få rabatt på resan!