Tävling

Säg hej till Norrtågs snälla maskot, som blir barnens tågvana följeslagare på rälsen.

Men det finns ett litet problem – vår nya kompis har ännu inget namn, och vi behöver din hjälp för att hitta det perfekta!

Du som föreslår det vinnande namnet får ta med dig familjen på en valfri resa tur och retur till valfri destination i Norrtågland.

Tävlingen är avslutad! Inom kort presenterar vi en vinnare.

Tävlingsvillkor

Tävlingsperiod
Tävlingen pågår perioden 1 mars till 17 mars. Bidrag inlämnade före eller efter denna period bortses.

Tävlingsvillkor
1. Genom att lämna in ditt namnförslag godkänner du tävlingsreglerna och villkoren. Norrtåg får då rätten att använda ditt bidrag, utan begränsning i tid, på valfritt sätt i enlighet med svensk lag och god sed.

2. Den information som lämnas i bidraget samt information om dig själv, kommer att behandlas vid administration av tävlingen samt vid framtida kontakt vid vinst.

3. I samband med publicering av vinnarna kommer namn och tävlingsbidrag publiceras i Norrtågs kanaler. Detta avser Instagram, Facebook och norrtag.se.

4. För att delta måste du ha en öppen profil, vara över 18 år och bosatt i Sverige.

5. Anställda på Vy/Norrtåg eller familj till anställda får ej delta i tävlingen.

6. Tävlingen arrangeras av Norrtåg och är inte sponsrad, främjad eller administrerad av Instagram eller Facebook.

Pris:

Vinsten består av en tågresa för två vuxna och två barn till valfri destination i Norrtågland. Priset kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnaren:

Vinnaren utses av en jury bestående av Marie Torneus, marknad- och kommunikationschef på Vy och Olivia Rännar, projektledare på Brightnest. Vinnaren presenteras i Norrtågs kanaler under april. Juryns beslut kan inte överklagas. Om vinnaren inte svarar senast 5 dagar efter Norrtågs kontakt med vinnaren, är juryn fria att utse en ny vinnare.

Om flera deltagare föreslår det vinnande namnet kommer den deltagare som föreslog det först utses till vinnare.

Övriga frågor:

Om du har övriga frågor angående tävlingen eller frågor kring behandlingen av dina uppgifter, vänligen kontakta olivia.rannar@brightnest.se