Tåg 7108, 30.09.2023 från Umeå östra kl 13:24 till Luleå kl 17:30 kör som normalt mellan Umeå östra och Luleå.
Tåg 7190, 30.09.2023 från Luleå kl 13:15 till Haparanda kl 15:15 är inställt mellan Luleå och Boden central. Orsak: Fordonsbrist. Resande hänvisas till nästa tåg. Tåg 7107 från Luleå kl 13:33.
Tåg 7191, 30.09.2023 från Haparanda kl 15:24 till Boden central kl 16:49 är inställt mellan Haparanda och Kalix Västra. Orsak: Olycka. Buss och taxi ersätter på den berörda sträckan. Beräknas köra från Haparanda kl 15.55
Visa alla (6)
Language

Använd Google Translate för att översätta hemsidan. Vi tar inget ansvar för riktigheten i översättningen.

Sök din tågresa genom Sverige.
Boka och köp tågbiljetter här.

{{alert.msg}}

Besök Åre Höstmarknad – res billigt, bekvämt och hållbart med Norrtåg

Åre Höstmarknad 29 sept -1 okt 2023 är en färgsprakande familjefest där marknadsknallar, producenter, besökare och bybor tillsammans under tre dagar gör detta till höstens stora händelse i Jämtland. Välj hållbara tåget till marknaden och res med rabatt!

Ta tåget till Norrlands största ölmässa

På Beer & Taste hittar du nya spännande smaker och varumärken som du kanske inte ens visste fanns, det är också ett utmärkt tillfälle att spendera kvalitetstid med vännerna. Vi har dessutom en grym deal på tågbiljett och inträde till mässan!

Upplev norrländsk MMA i världsklass

Den 9 december går Battle of Botnia av stapel i Umeå. Ta tåget till och från fighten och få rabatt! Norrtåg ger 15% rabatt på samtliga tågbiljetter till och från Umeå under galan.

Periodkort för Vindeln – Vännäs – Umeå 399 kronor

Vi har sänkt priset rejält för dig som pendlar mellan Hällnäs och Umeå eller någon station däremellan. Köp ett pendlarkort för 399 kronor och res klimatsmart varje dag.  

Följ med på Förändringsresan

Våren 2022 gjorde flera arbetsplatser i Norrbotten en Förändringsresa. Den gick ut på att testa nya resvanor och byta ut en överenskommen andel tjänsteresor med bil mot tåg. En del medarbetare testade också att göra restid till arbetstid, genom att jobbpendla med tåg och räkna en viss del av restiden som arbetstid.

Vill ditt företag också delta i Förändringsresan? Vi söker efter fler deltagare i hela Norrtågland som vill göra en förändring med oss!

Flexbiljett

För dig som reser ofta, men inte varje dag, finns nu Norrtågs Flexbiljett i buntar om 10, 20 och 40 rabatterade enkelbiljetter. Välj vilket som passar dig bäst och vart du vill åka, sen bestämmer du själv när du vill åka. Flexbiljetten kan köpas på vår webbplats eller i Vy:s app. Biljetterna är personliga, gäller på en förbestämd sträcka och i sex månader.

Köp din Flexbiljett på norrtag.se eller i Vy:s app

Läs mer om vilken biljett som passar dig här.

Ta tåget till bilen

Du kommer långt när du åker med tåg, men ibland inte hela vägen fram till din slutdestination. I samarbete med Europcar kan du hyra en el- eller hybridbil till rabatterat pris, framkört till tågstationen och allt.

Förbättrad trafikinformation i mobilen.

Nu utvecklar vi vår sms-tjänst för att kunna ge dig bättre information om pågående trafikstörningar.

Person som håller i en mobiltelefon

Norrtågs biljettguide – så här väljer du tågbiljett

När du reser med Norrtåg kan du välja mellan olika biljetter beroende på hur ofta du reser. Här kan du se vilken tågbiljett som passar dig bäst.

Läs mer här

Banarbete sommar

Pågående banarbeten

Här kan du ta del av planerade banarbeten för att se om din resa påverkas.

Läs mer

Illustration Bil vs Tåg

Din tågresa sparar energi

30 mil med tåg är lika mycket som 16 meter bilresa. Därför är tåg ett av det mest miljövänliga transportsätten.

Läs mer

För dig som väljer tåget

Här ser du som reser ofta vilka kort och biljetter du kan välja. Att tågpendla är klokt för plånbok, klimat och fritid.

Läs mer!